ΞΕΝΩΝΕΣ - ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΞΕΝΩ - Φωτογραφίες

ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΞΕΝΩΝΑΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΤΑΒΕΡΝΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΑ

Διεύθυνση - ΞΕΝΩΝΕΣ Διεύθυνση: ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ Τ.Κ. - ΞΕΝΩΝΕΣ Τ.Κ.: 43100
Περιοχή - ΞΕΝΩΝΕΣ Περιοχή: Καρδίτσα Κατηγορία - ΞΕΝΩΝΕΣ Κατηγορία: ΞΕΝΩΝΕΣ
Τηλέφωνο - ΞΕΝΩΝΕΣ Τηλέφωνο: 2441083183 Fax - ΞΕΝΩΝΕΣ Fax: -
Κινητό - ΞΕΝΩΝΕΣ Κινητό: - E-mail - ΞΕΝΩΝΕΣ E-mail:
Υπεύθυνος - ΞΕΝΩΝΕΣ Υπεύθυνος: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΞΕΝΩΝΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΞΕΝΩΝΕΣ Ιστοσελίδα:
Είναι στ' αλήθεια περίεργο συναίσθημα να πρέπει να δώσεις πρακτικές πληροφορίες για έναν χώρο που αποτελεί μέρος της ζωής σου. Σ αυτόν τον χώρο που λειτουργεί ως ξενώνας ήταν το δημοτικό σχολειό μας. Στις αίθουσες του μάθαμε τα πρώτα μας γράμματα, στην αυλή του παίξαμε κυνηγητό και πετροπόλεμο. Είναι ένας χώρος πολύ ξεχωριστός για μας που κουβαλάει μνήμες ανεξίτηλες στο χρόνο, γι αυτό σας τον παρουσιάζουμε με πολλή αγάπη. Ο ξενώνας λοιπόν έχει 4 δωμάτια (2 δίκλινα 1 τρίκλινο 1 τετράκλ...
Επισκέπτες: 16691

ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΞΕΝΩΝΑΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΤΑΒΕΡΝΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΑ

ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΞΕΝΩΝΑΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - ΤΑΒΕΡΝΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΑ

Είναι στ' αλήθεια περίεργο συναίσθημα να πρέπει να δώσεις πρακτικές πληροφορίες για έναν χώρο που αποτελεί μέρος της ζωής σου. Σ αυτόν τον χώρο που λειτουργεί ως ξενώνας ήταν το δημοτικό σχολειό μας. Στις αίθουσες του μάθαμε τα πρώτα μας γράμματα, στην αυλή του παίξαμε κυνηγητό και πετροπόλεμο.

Είναι ένας χώρος πολύ ξεχωριστός για μας που κουβαλάει μνήμες ανεξίτηλες στο χρόνο, γι αυτό σας τον παρουσιάζουμε με πολλή αγάπη. Ο ξενώνας λοιπόν έχει 4 δωμάτια (2 δίκλινα 1 τρίκλινο 1 τετράκλινο) με μπάνιο, κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση και DVD στο κάθε δωμάτιο και καλοριφέρ για θέρμανση. Υπάρχει όμως και ένας μεγάλος χώρος πολλαπλών χρήσεων. Εδώ μαζευόμαστε οι φίλοι κι οι γνωστοί αλλά και οι επισκέπτες μας και τα λέμε. Και είναι πραγματικά απόλαυση να βλέπουμε ανθρώπους να χαμογελούν και να χαλαρώνουν πίνοντας τον καφέ η το ποτό τους δίπλα στο τζάκι ακούγοντας επιλεγμένη μουσική. Κάποιοι διαβάζουν βιβλία από τις αρχές του περασμένου αιώνα που υπάρχουν στην βιβλιοθήκη μας, άλλοι παρακολουθούν τις εναλλαγές του καιρού, κρυφοκοιτάζοντας έξω απ τα μεγάλα παράθυρα. Την άνοιξη και το καλοκαίρι απολαμβάνουν την ηρεμία και την δροσιά της φύσης κάτω απ τον μεγάλο υπεραιωνόβιο πλάτανο.

Λειτουργούμε όλο το χρόνο.